Palvelut

Accessia Consultingin palveluiden ytimessä on saavutettavuuden ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien edistäminen yhteiskunnan eri osa-alueilla.  Saisiko olla sparrausta monimuotoisen rekrytoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen, monimuotoisuussuunnitelma tai -ohjelma, vai kenties ESKEH- esteettömyyskartoitus ?

Monimuotoinen rekrytointi


Työyhteisön monimuotoisuus lisää tutkitusti organisaation tuottavuutta. Lisäksi monimuotoisuutta soveltamalla organisaatio voi löytää parhaat osaajat, ennaltaehkäistä osaajapulaa ja parantaa työnantajamielikuvaansa. Edelläkävijäorganisaatiot tietävät tämän jo.

Saavutettavuussuunnitelmat


Mitä saavutettavuus tarkoittaa ja mitä osa-alueita se pitää sisällään? Mikä on sen nykytila ja kuinka sitä voisi kehittää eteenpäin? Muun muassa näissä kysymyksissä sparraamme, koulutamme ja valmennamme asiakkaitamme osana organisaatiokohtaisten saavutettavuussuunnitelmien laatimista.

Esteettömyyskartoitus


Asiakkaan tiloissa tehdään esteettömyyskartoitus ESKEH-kartoitusmenetelmää käyttäen. Sen avulla selvitämme rakennetun ympäristön esteettömyyden nykytilan ja kehittämistarpeet eri tavoin toimintarajoitteisten näkökulmasta katsottuna. Asiantuntevilla ja sertifioiduilla kartoittajillamme on hallussaan alan viimeisimmät tiedot.Lue lisää palvelusta


Omakohtaisten kokemusten pohjalta syntynyt näkemys saavutettavuuden eri osa-alueiden kehittämistarpeista ja -mahdollisuuksista sekä 25 vuoden kokemus järjestö- ja yritysmaailmasta. Näillä eväillä autamme asiakkaitamme menestymään paremmin.