Referenssit

Finavia & Airpro

Finavia Oyj kehitti vammaisille ja liikuntarajoitteisille suunnatun palvelukokonaisuuden yhdenmukaisen palvelun takaamiseksi kaikilla lentoasemilla. Vastasimme Oulun lentoaseman maapalveluhenkilöstön kouluttamisesta. Voit tutustua koulutustamme koskevaan artikkeliin Finavian sivuilla.

Accessia Consulting koulutti henkilökuntaamme erityistarpeita omaavien lentomatkustajien avustamisessa ja asiakaspalvelussa Oulun lentoasemalla. Nyt meillä on valmiudet tarjota miellyttävä matkustuskokemus myös tälle asiakasryhmälle. Suosittelen!

Vesa Martikainen, Aluejohtaja
Airpro Oy / RTG Ground Handling Oy

Helsinki Marketing

Helsinki Marketing on Helsingin kaupungin omistama kaupunkimarkkinointiyhtiö. Se vastaa Helsingin operatiivisesta kaupunkimarkkinoinnista ja yritysyhteistyöstä. He halusivat tarjota omalle kumppaniverkostolleen lisätietoa esteettömästä matkailusta.

Marko Jääskeläisen pitämä Keynote-puheenvuoro havainnollisti erinomaisella tavalla sitä, mitä esteetön matkailu tarkoittaa eri asiakasryhmille ja millaisia liiketoimintamahdollisuuksia se tarjoaa alueemme matkailuyrityksille. Suosittelen!

Juha Riehunkangas, Partnership Manager
Helsinki Marketing

Metsähallitus

Metsähallitus on viime aikoina panostanut paljon esteettömien liikuntaelämysten tarjoamiseen kehittämällä esteettömiä palveluitaan ja rakentamalla esteettömiä reittejä eri luontokohteisiin.

Olimme mukana konsultoimassa Hossan kansallispuiston esteetöntä luontopolkua jo sen suunnitteluvaiheessa. Lisäksi osallistuimme lopputarkastukseen rakennusvaiheen jälkeen.